energo-plus

Директора НВП «ЕНЕРГО-ПЛЮС» Євгена Корфа нагороджено медаллю Міноборони України

Науково-виробниче підприємство «ЕНЕРГО-ПЛЮС» долучилося до допомоги українським військовим з перших днів повномасштабного вторгнення. За докладені зусилля директора «ЕНЕРГО-ПЛЮС» Євгена Корфа було нагороджено  медаллю Міністерства оборони України «За сприяння Збройним Силам України». Церемонія вручення відбулася у центральному офісі компанії у місті Кременчук.

«Сьогодні найважливіша справа кожного українця, кожного соціально-відповідального бізнеса – це допомога ЗСУ. Ми можемо вибороти спільну перемогу над агресором тільки разом. Наше підприємство щотижнево отримує запити від підшефних бригад та на постійній основі надає ЗСУ необхідні ресурси та підтримку. Також колектив “ЕНЕРГО-ПЛЮС” робить все можливе, іноді у надскладних умовах, щоб убезпечувати енергетичний фронт держави. Щоб наші воїни були спокійні за ситуацію в тилу і впевнені, що їх сім’ї та рідні будуть з електрикою та теплом», – наголошує Євген Корф.

 

 

Загальна сума допомоги, що надійшла від «ЕНЕРГО-ПЛЮС» з початку повномасштабного вторгнення склала понад 8 млн грн.
Зокрема, підприємство забезпечує військових машинами, спорядженням та технікою. Компанією було закуплено та передано ЗСУ фургони Volkswagen Transporter Т5 та Mercedes-Benz VITO, легкові автомобілі й позашляховики Renault Duster, Nissan Navara, три машини Ford Ranger та Mitsubishi L200.

Крім того, допомога спрямовується на подальше обслуговування та ремонт автотехники, паливо та мастильні матеріали. Задовольняються запити військових на будматеріали, генератори, комп’ютерну, побутову та офісну техніку, мобільні телефони, військове спорядження, спортивні товари, інструменти, меблі тощо.

Подання на нагородження Євгена Корфа медаллю «За сприяння Збройним Силам України» у Міністерства оборони України направили полковник Вячеслав Макеєв та полковник Олександр Щербина.

 

+