energo-plus

Налагоджено взаємодію з майбутніми працівниками під час заходів з нагоди Дня енергетика

У Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського з нагоди Дня енергетика відбувся День відкритих дверей.

Фахівці Північно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці розглядають такі заходи як можливість довести студентам важливість та особливості професії.

Подібні заходи є важливим внеском у розвиток української енергетики та можливістю ознайомитися з майбутніми роботодавцями, а представники Держпраці активно підтримують подібні ініціативи, сприяючи технічному прогресу та безпеці у галузі праці.

Підтримку співпраці з учнями спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» розглядають як ключовий етап у формуванні нового покоління технічних експертів.

«Сьогодні особлива увага приділяється впровадженню нових технологій, зокрема перетворювачів частоти, які підвищують рівень надійності експлуатації та енергоефективності промислового обладнання. Навчальний процес, особливо його практична складова, супроводжується використанням різноманітних складних лабораторних стендів та дослідницького обладнання. Тому доцільно періодично проводити із викладацьким складом, аспірантами та студентами КрНУ заходи, які спрямовані на підвищення заходів безпеки при проведенні практичних та лабораторних робіт», – зазначив начальник управління інспекційної діяльності у Полтавській області Північно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Віталій Гринюк.

Захід, організований КрНУ спільно з головним партнером НВП «ЕНЕРГО-ПЛЮС», став важливою платформою для обговорення важливих аспектів української енергетики та демонстрацією новітніх розробок і досягнень в галузі:

«Мета заходу – зібрати для спілкування фахівців енергетичної галузі у Кременчуцькому регіоні, а також запросити молодь. Залучення молоді є необхідним для розвитку галузі. Такі заходи дають можливість познайомитися з майбутніми роботодавцями, а також знайти для себе додаткові стимули і мотивацію для розвитку фахових знань та навичок», – прокоментував модератор заходу, професор кафедри систем автоматичного управління та електроприводу та технічний директор НВП «ЕНЕРГО-ПЛЮС» Андрій Калінов.

+